Защитникът на английския национален отбор Люк Шоу подкрепи съотборника си Хари Магуайър, който се представи колебливо в срещата между "трите лъва" и Германия (3:3).

"Сега е труден период. Разбира се, Хари е изключителен играч с невероятен характер. Той получава много. Май не съм виждал някой да бъде критикуван повече във футбола. Въпреки това той не се крие, винаги е с лицето си.

Случва се хората да искат да се скрият от това и да не привличат вниманието към себе си, но той продължава да бъде в центъра на събитията. Това показва колко е силен, какъв характер има. Спрете, всички знаят какъв невероятен играч е той. Сега Магуайър може да не е толкова сигурен в себе си, защото може да му се струва, че целият свят е срещу него.

Трудно му е, но ние всички. И играчите, и треньорският щаб го подкрепяме, защото Хари е много важен играч. Това, че той изигра и двата мача, показва колко голямо доверие му има Гарет Саутгейт. Спомнете си Европейското и как игра там. Време е хората да осъзнаят, че Магуайър е важен играч за Англия. Те трябва да го приемат", каза Шоу.

"Горкият Хари Магуайър"

"Горкият Хари Магуайър"

Рио Фърдинанд подкрепи защитника на Англия