Помощник треньорът на Манчестър Юнайтед Карлош Кейрош заяви, че звездата на отбора Кристияно Роналдо няма да има полза, ако реши да премине в Реал Мадрид.

"Бях старши треньор в испанския клуб преди три години. Мога уверено да заявя, че условията за развитие на един млад играч са много по-добри в Манчестър, отколкото в Мадрид", заяви Кейрош.

По-рано местната информационна агенция ЛУСА разпространи, че Кристияно Роналдо иска да премине в редиците на Кралския клуб.

На друго мнение е съотборникът на Роналдо в националния отбор по футбол на Португалия Уго Виана. Играчът на Валенсия смята, че Примера дивисион е перфектна за звездата на "червените дяволи".

"Заедно с Роналдиньо и Деко, в момента той е в топ три на най-класните футболисти на Европа. Той работи много, за да достигне нивото, което показва и не след дълго ще трябва да премине в по-голям клуб каквито са Барселона и Реал (Мадрид). Ако те наистина го искат, ще го привлекат", каза Виана.

Играчът на Валенсия се е опитал да разбере нещо повече от Роналдо по време на лагера на Протугалия за мача с Бразилия (2:0), но той отказал да коментира.