Мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау говори относно предстоящата поредица от мачове за "джордитата". Специалистът обяви и шансовете на своя състав за привличане на класно попълнение през зимата.

"Като играч обичах празничните мачове, атмосферата, която се създава. Те винаги имат различно усещане от нормалната програма в останалото време. Като мениджър усещането е различно. Не е задължително да изпитвате тези емоции, защото се съсредоточавате върху подготовката, краткото време между мачовете и притесненията за натрупването на умората, но аз нямам проблем с това.

Това е, което прави английския футбол специален. Единствено не искам мачовете да са в твърде сгъстен цикъл, за да може играчите да покажат най-доброто от себе си.

Ние сме в много различна позиция от тази, в която бяхме през миналата година, когато знаехме, че трябва да действаме, за да повдигнем нивото, а и бяхме по-добре по отношение на финансовите баланси. Сега ситуацията е различна, защото нямаме съществени постъпления от трансфери".

Хауърд Уеб привлича бивши футболисти в съдийството

Хауърд Уеб привлича бивши футболисти в съдийството

Той обаче не очаква най-големите звезди от английската Висша лига да станат рефери