Бившият футболист на Тотнъм Димитър Бербатов даде мнението си по най-актуалните теми за "шпорите" като контузията на Хари Кейн и евентуалният трансфер на Кристиан Ериксен в Реал (Мадрид).

Неприятностите за Тотнъм се потвърдиха, Хари Кейн аут до март!

Неприятностите за Тотнъм се потвърдиха, Хари Кейн аут до март!

Травмата в глезена на голмайстора на "шпорите" е сериозна

Разбира се, контузията на Хари Кейн е голям удар за отбора, а и се случи в най-лошия възможен момент, като се има предвид, че Хюн Мин-Сон също няма да бъде на разположение през следващите седмици заради участието си на Купата на Азия.

Не бива да подценяваме Фернандо Йоренте. Той е много добър играч, който сега ще има шанса да блесне. Може би обаче ще се наложи Тотнъм да се впусне на трансферния пазар. Ако клубът реши да привлече нападател, то клубът ще изпита обичайното затруднение да обясни на съответния играч, че когато Кейн се върне, той ще изпълнява само поддържаща роля. Затова би имало смисъл от това някой да бъде привлечен под наем.

Реал (Мадрид) предлага 600 млн. евро на Тотнъм за Хари Кейн и Кристиан Ериксен

Лудост: Реал (Мадрид) предлага 600 млн. евро на Тотнъм, вижте за кого!

Сделката може да стане факт през лятото

Има няколко източника, които свързват Ериксен с Реал (Мадрид). Той все още не е подновил договора си с Тотнъм, така че мога да разбера, че би се замислил - все пак това е Реал.

Аз съм предубеден, защото искам Тотнъм да върви напред, но все пак мисля, че той трябва да остане за момента. На 26 години е и все още има много време за футбол, а той е на точното място, на което може да се развива.

Не мисля, че парите са фактор за него. Той е амбициозен и иска да се развива. Трансфер в Реал е гаранция за много трофеи, но дали там ще играеш във всеки мач? Погледнете Иско, който е играч, наподобяващ Ериксен. Той е закотвен на скамейката през по-голямата част от сезона", коментира Бербатов пред "Betfair".

Кристиан Ериксен за трансферните спекулации: Всички в Тотнъм знаят какво искам аз

Ериксен за трансферните спекулации: Всички в Тотнъм знаят какво искам аз

"Това, че за мен се пишат подобни неща, далеч не е прецедент"