Играчът на Уулвърхямптън Адама Траоре говори за детството си в едно от предградията на Барселона, където е израснал. Футболистът разкри любопитни неща, споменавайки, че е бил обект на интерес на местни банди. Въпреки това обаче той се отдаде на футбола.

"Дали са се опитвали от някоя банда да ме привлекат? Да, да, да. Много пъти. На мен са ми предлагали, на брат ми, на един приятел доминиканец, на всички. Тогава беше популярно да принадлежиш към някоя банда. Ние обаче имахме различен характер, искахме да бъдем футболисти. Не желаехме да сме в която и да е банда, нито да имаме нещо общо с каквито и да било боеве, а всеки ден имаше такива.

Дали съм виждал бой? Аз съм участвал в такъв! Да, да, разбира се. В училището, в което бях, имаше банди. Те постоянно се биеха помежду си. В Оспиталет (родното му място - б.р.) са свършили голяма работа, всичко вече доста се е успокоило. Дали съм виждал пищови? Да, дори съм ставал свидетел на боеве с тояги, ножове, бутилки, всичко", сподели Траоре в интервю за "Спорт".

Барселона иска да си върне Адама Траоре

Барселона иска да си върне Адама Траоре

Крилото прави сериозно впечатление в Уулвърхемптън