Старши-треньорът на Кариана - Веселин Великов, който е водил днешните съперници - Дунав и Царско село, заяви, че мястото на русенци е в елита. Под неговото ръководството драконите завършиха четвърти през сезон 2016/17 и играха в Лига Евpoпа.

Дунав и Царско село решават и последната въпросителна преди баражите за оставане в елита

Дунав и Царско село решават и последната въпросителна преди баражите за оставане в елита

Септември и Монтана тръпнат в очакване

"Оттогава мина доста време и двата отбора са много променени във всяко едно отношение. За мен лично този двубой е без особено значение, да не кажа, че е и безсмислен. Така или иначе те очаква бараж. Септември и Монтана са силни съперници, но предимството ще е на страната на Дунав и Царско село. Основната причина е, че те играха официални мачове, докато съперниците им разчитаха да се подготвят само на контролите. При Септември имаше и доста напуснали играчи. Царско село е воден от голямо име - Любослав Пенев, който винаги може да извади коз. Отборът му има потенциал.

Дунав игра разумно срещу Ботев Враца. Надявам се да се спаси. Все пак тук прекарах отлични години. Мястото на Дунав е в елита. Русе е футболен град и заслужава да гледа футбол от Първа лига. Надявам се с новите собственици нещата да се променят и ако отборът се спаси, през следващия сезон да не е боксовата круша на елита, да показва познатото си лице", добави Веселин Великов пред "Тема Спорт".

Цветомир Младенов: В Дунав не си правим никакви сметки

Цветомир Младенов: В Дунав не си правим никакви сметки

"Не сме решили да пазим играчи"