Дунав пристигна в София вчера следобед с непълна група и цели 6 юноши в нея.

В състава попаднаха вратарят Винченцо Ангелов, централният защитник Кристиян Върбанов, халфовете Симеон Дочев и Исмаил Исмаилов, крилото Митко Русанов и централният нападател Симеон Иванов.

Ахмедов е първото попълнение от българското първенство за ЦСКА през последните три години и половина

Ахмедов е първото попълнение от българското първенство за ЦСКА през последните три години и половина

През последните сезони "армейците" единствено си връщаха преотстъпени родни състезатели

Очаква се поне двама от тях да са титуляри, най-вероятно Дочев и Русанов. От шестимата по едно участие вече имат Върбанов, Русанов и Симеон Иванов. С наказания са левият бек Исаевски и халфът Ивайло Лазаров, а голмайсторът Ахмедов остана извън групата.

Преди няколко дни пък клубът се раздели с Аясс, Селеменев, Инкоом u вратарят Генадий Ганев. Така бройката на опитните състезатели е съвсем ограничена.

"Доста ни е осакатен съставът, ясно е, че ни чака страшно труден мач. Ще играем прибраничко и каквото можем - ще направим. Така се получи, че в момента сме с шестима юноши в групата.

Поне двама от тях ще са титуляри, някои момчета вероятно ще направят и дебют. Нека се покажат. Така или иначе няма какво да губим. Няма нищо фатално", каза треньорът Людмил Киров пред "Тема спорт".

"Имам картбланш от ръководството да привлека играчи. Имам предвид няколко имена от Първа и Втора лига, но засега не искам да ги назовавам", допълни Киров.

ЦСКА - Дунав 4:0
на живо

ЦСКА - Дунав 4:0, гол на Пинто

"Червените" не би трябвало да имат проблем срещу "драконите"