Дунав (Русе) официално има нов собственик. Става въпрос за „Минстрой Холдинг“ АД.

В навечерието на срещата с ЦСКА вече е факт и подписан спонсорски договор със собственика на дружеството професор Николай Вълканов. Припомняме, че дунавци „посрещат“ столичния тим от 21:15 ч. днес на „Лудогорец Арена“.

Това е висока оценка за работата, която вършим всички в клуба за неговото развитие и издигането му на все по-голямо ниво. Затова благодарим на професор Вълканов за доверието и подкрепата, която ни оказват в този важен за нас момент, споделят още от дунавската управа.

Припомняме, че „драконите“ постигнаха мечтано завръщане в родния футболен елит след 25 години на лутане в долните дивизии. След това те дори надминаха и най-смелите мечти на своите фенове, стартирайки ударно с 4 победи, равенство и голова разлика 8:1, което им носи и актив от 13 точки и челно място във временното класиране на Първа професионална лига.

Това неминуемо повишава доверието в русенския клуб и интересът от страна на все по-сериозни инвеститори към него е съвсем закономерен, пишат от лагера на русенци.