Капитанът на Дунав - Диян Димов, коментира случващото се в клуба от Русе. Той е на мнение, че при "драконите" се е завъртяла "страшна схема". 

"Имах предложения от няколко отбора във Втора лига, но прецених, че на 34 години няма смисъл да отивам там и не са добър избор. Много ми е жал за това, което се случи с Дунав. Явно беше решено отборът да изпадне. Нямам идея защо. Уж нямаше чак такива дългове, по една заплата се дължи на играчите. Някаква страшна схема се завъртя явно. Просто недоумявам", каза Димов пред "Тема спорт".

"Дунав няма да участва във Втора лига, това е сигурно. Нещо се говори, че може да се учреди нов клуб, който да бъде в трета дивизия, но нямам идея за подробности. Ако ме поканят, винаги съм готов да помогна на Дунав. Плановете бяха да стана играещ помощник-треньор, а аз паралено следвам за Лиценз Б."

"Жалкото е, че стигнахме до Лига Европа, въпреки че тогава нямаше къде да тренираме и обикаляхме селата. А след като базата в Русе беше приведена в добър вид, се оказа, че отборът върви надолу", призна Димов.

Драмите в Дунав нямат край, ето какво се случва в клуба според Красен Кръстев

Драмите в Дунав нямат край, ето какво се случва в клуба според Красен Кръстев

"Няма шанс да финансираме клуба във Втора лига"