Не знам какво е положението с Дунав. Никой нищо не казва, нямаме никаква информация. Това сподели пред "Тема: Спорт" вратарят Благой Макенджиев, който в момента е със семейството си в Стара Загора.

"Все още не сме получили заплатите си за февруари. И по този въпрос нямаме никаква информация за момента. Доста тежко е положението, не е леко. Все пак всеки има семейство и разчита на средства, чакаме някакво развитие. При всички най-вероятно е тежко, не само при нас.

Людмил Киров: В Дунав всичко е изплатено, но не знам докога ще издържим

Людмил Киров: В Дунав всичко е изплатено, но не знам докога ще издържим

Даде обширно интервю

Имам договор с Дунав до края на сезона, но не знаем и докога ще е той. Иначе лошото от спортно-техническа гледна точка е, че представянето ни бе на приливи и отливи. Не можехме да запазим постоянство и да натрупаме малко повече точки. Ако бяхме спечелили още 7-8 пункта, щеше да е малко по-спокойно. Но това е положението.

Снимка 450611

Източник: LAP.bg

Знаете, че имахме и други сривове през сезона. Така че това може би е реалното и максималното, което можеше да постигне този отбор. При положение, че го обновявахме на всеки трансферен период. Вече не знам от кого зависи Русе да продължи да има отбор в елита", добави бившият национал.

Дунав се разделя с футболист

Дунав се разделя с футболист

По взаимно съгласие