Генералният спонсор на турнира за Купата на България - Sesame.bg, готви специална изненада за финалистите в надпреварата. ЦСКА и Левски ще влязат в заключителната битка за трофея на 15 май с допълнителен финансов стимул, като и двата тима ще получат чекове с гарантирани суми след последния съдийски сигнал.

За целта Sesame.bg ще разпредели допълнителна премия от 100 000 лв., която ще бъде прибавена към първоначално определения награден фонд на турнира. Сумата ще бъде разпределена съответно - 70 000 лв. за победителя в Sesame Купа на България и 30 000 лв. за подгласника.

Нещо повече, носителят на Купата ще си тръгне от националния стадион "Васил Левски" с шестцифрена сума, формирана от наградния фонд, допълнителната премия и сума от постъпления на привържениците на отбора-победител.

Тук се крие и голямото предизвикателство за феновете, които ще имат възможността да допринесат за нарастването на премията.

За да се случи това, генералният спонсор стартира специална кампания на сайта sesame.bg. В нея всеки привърженик ще може да направи стандартен еднократен депозит до 50 лв. съответно с код "CSKA" или код "Levski". След края на мача, Sesame.bg ще прибави към финансовата премия за победителя и сума равна на депозитите, направени от клиентите на сайта.

Привържениците ще имат възможността да се включат в кампанията до началото на финалния сблъсък от Sesame Купа на България в неделя, 15 май, от 17.00 часа на националния стадион "Васил Левски".

ЦСКА ще пусне допълнителни билети за финала

ЦСКА ще пусне допълнителни билети за финала

Това са талоните, които се пазеха за притежателите на абонаментни карти