Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в сряда (13 април) първи мач от полуфиналния сблъсък за Купата на България срещу Левски. Двубоят започва в 19,00 ч. на "Хювефарма Арена"

Клубът напомня, че фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Феновете на Левски ще бъдат настанени в сектор "Гости" на стадиона, който е с капацитет 2280 места.

Шимунджа: Наивно е да мислим, че ще отстраним още утре Левски

Шимунджа: Наивно е да мислим, че ще отстраним още утре Левски

"Не мислим, че това е най-важният ни мач"

Достъп до "Хювефарма Арена" няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Стадион "Хювефарма Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.