На специална пресконференция пред медиите бе представен новият генерален спонсор на турнира за Купата на България - Sesame. Надпреварата сменя своето име и вече ще се казва Sesame Купа на България, а заедно с това предстоят и други промени.

"Благодаря на партньорите ни - Нова Броудкастинг Груп, БФС и ПФЛ. Развълнувани сме да станем част от семейството на българския футбол, посредством една от най-любимите надпревари на всички футболни привърженици. От днес Купата на България не само сменя своето име, а има желанието да разгърне потенциала на турнира и да създаде нещо ново. Планираме нещо, което не е правено в България - нов медиен продукт, който да даде нещо повече на феновете. По средата на този сезон ще загатнем за това, но от началото на следващия сезон ще разгърнем пълния си потенциал", заяви изпълнителният директор Деян Димитров.

Снимка 565236

Източник: LAP.bg

Директорът на спортния отдел на Нова Броудкастинг Груп - Веселин Василев, също изрази емоциите си от новото партньорство.

"Искам да благодаря на всички. Бих започнал с едно връщане назад във времето, когато започнахме да излъчваме турнира за Купата на България. След това започна увеличаване на бройката на мачовете, с опаковане на богата студийна програма и в последните години и на тегленето на жребия в нашата студийна програма. Това се увенча с успех и ще има нов споносор на турнира. Искам да благодаря и на Sesame, че положиха усилия и повярваха в този турнир", заяви Веселин Василев.

Снимка 565235

Източник: LAP.bg

Отговорникът за националните отбори - Георги Иванов, пожела успех на участниците в турнира.

"Смятам, че Купата е била винаги интересна с непредсказуемостта си. Смятам, че партньорството между БФС и Sesame, ще бъде добро. Ще видим в бъдеще резултатите от това. Пожелавам успех на отборите в надпреварата и съм сигурен, че мачовете ще бъдат интересни", заяви Иванов.

Купата на България има нов генерален спонсор

Купата на България има нов генерален спонсор

Обявиха от футболния съюз