Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов нападна след отпадането на Берое за купата вицепрезидента на БФС Стефан Орманджиев, който му бе шеф на "Армията".

орманджиев"Той работи в Берое, получава заплата от този клуб. Ако има доблест и чест нека излезе и каже, че не е така. Преди да дойда в ЦСКА имах оферта от старозагорци да поема тима. Трябваше да работя в екип със Стефан Орманджиев. Това е истината. Ако не е така, нека я опровергае. Не искам да коментирам съдийството. След края на мача отидох при рефера и му казах истината. Никога не съм очаквал един португалец да ни ощети по подобен начин. Казах му да предаде и много поздрави на Стефан Орманджиев (вляво)", заяви разгневен Стойчо Младенов.

"В съблекалнята казах на футболистите право в очите, че ако имат чест, доблест, мъжество и характер трябва да се променят до края на първенството. Трябва да защитят червената фланелка. В последните две срещи наблюдавам отбор без дух, воля и желание за игра. Така големи успехи не се постигат.

Подходихме твърде аристократично към двубоя особено през първото полувреме. Разочарован съм от поведението на играчите, те си мислеха, че Берое сами ще се победят. Казвам ви, ще падат глави ако нещата не се променят. Няма да се спирам пред никого. Играчите нямат право да се отнасят толкова безотговорно към ЦСКА. Излизат на терена и се разхождат все едно са царе на България. Нещата няма да продължават така", каза още наставникът на "армейците".

"Дали ще сме втори или трети в крайното класиране на шампионата няма кой знае колко голямо значение, проблемът е, че в отбора няма дух. Ще имаме възможност до края на първенството да видим какво ни е необходимо, за да станем този отбор, който всички желаем. Честитя на футболистите на Берое и на Едуард Ераносян. Те се бореха през цялото време и заслужено продължават напред", завърши Стойчо Младенов.