Професионалната футболна лига вече работи по вариант да смени мястото на провеждане на финала за Купата на България, на който се класираха Лудогорец и ФК ЦСКА 1948, информира "Тема Спорт".

По наредба сблъсъка за трофея трябва да се проведе на 24 май, сряда, на "Васил Левски". Арената обаче най-вероятно ще е друга. Причината е, че ще се запълни много малък процент от капацитета на 42-хилядното съоръжение. Наред с това наема на националния стадион е висок.

Найденов: Три финала срещу Лудогорец! Какъв сезон само!

Найденов: Три финала срещу Лудогорец! Какъв сезон само!

Щастлив е

До момента са били обсъждани няколко варианта, пише още  "Тема Спорт". Сред тях са новооткрития "Христо Ботев" в Пловдив, както и "Ивайло" във Велико Търново. На втория бе монтиран ВАР тази пролет - на него Левски прие Черно море.

От ПФЛ тепърва ще умуват и за цените на билетите. Очаква се те да бъдат напълно поносими.

През миналата кампания от Лигата извадиха късмет, защото финалът между Левски и ЦСКА, който бе спечелен от сините, предизвика огромен интерес. И съответно генерира много добри приходи. През този сезон обаче нещата са коренно различни. И няма да е никаква изненада, ако се стигне и до антирекорд по посещаемост на битка за трофея.

Очаква се в началото на следващата седмица от ПФЛ да обявят къде ще се играе финала, както и в колко часа ще започне той. Преди това промените трябва да бъдат одобрени и от БФС, защото в наредбата изрично е посочено, че сблъсъкът е на националния стадион "Васил Левски".