Левски ще има повече фенове от ЦСКА на финала за Купата на България. Битката за трофея е на 15 май, неделя, от 17:00 часа на националния стадион.

Както е известно, феновете на "армейците" ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г". За тях бяха отредени 16 910 бройки. Левскарите обаче ще са доста повече (18 090). Причината се крие в по-големия капацитет на сектор "В" от този на сектор "А", посочва "Тема спорт".

Именно и заради това от Професионалната футболна лига, която е организатор на двубоя, не съобщиха точната бройка на талоните за трибуните, където ще бъдат настанени привържениците на сините. На "Васил Левски" ще има около 35 хиляди души. Това е максималният допустим капацитет за този двубой заради буферните зони.

Билетите за сблъсъка, който е чакан с огромен интерес, бяха разграбени само за няколко часа. По-активни бяха феновете на сините, които дори успяха да купят талони за сектор "А", който е отреден за привърженици на съперника. В момента се продават само единични бройки за централната трибуна на касите на "Българска армия", като част от тях са за притежатели на абонаментни карти на "червените".

Търговията започна: Билет за финала достигна 250 лева!

Търговията започна: Билет за финала достигна 250 лева!

Спекулантите не губят никакво време