Спортният директор на ФК ЦСКА 1948 - Кирил Котев, сподели очакванията си за предстоящия финал за Купата на България срещу Лудогорец и изтъкна какво според него е предимството на "червените" спрямо "орлите".

"Изправяме се срещу може би най-силния отбор в България. Аз съм оптимист. В последните мачове показваме силни игри срещу тях и ние си имаме своите шансове. Най-силният ни коз е колективът. Съблекалнята ни е отлична, всички са настроени за победа. Пак казвам, най-важното е, че играем доста успешно срещу тях и шансовете ни са много големи.

За много кратък период от време ние преминахме от окръжната група до достигането до този финал. Това е линията на развитие, която ние ще следваме и занапред и мисля, че доста хора може да ни симпатизират точно затова.

Аз познавам отлично футболистите, треньорския щаб и начина на работа в целия клуб. От самото начало, откакто се завърнах, бях наясно какво следва оттук нататък. Евротурнирите са най-малкото, което предстои. Тепърва ще има доста по-големи резултати", заяви Котев пред колегите от "Гонг".

ФК ЦСКА 1948 ще се опита да повтори постижение на Лудогорец

ФК ЦСКА 1948 ще се опита да повтори постижение на Лудогорец

Ето какво е то