Бившият футболист на ЦСКА и кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов ще бъде на трибуните на националния стадион "Васил Левски" за финала за Купата на България в неделя, разбра "Тема Спорт".

Голмайстор №1 на Висшата лига за сезон 2010/11 изгледа на живо битката за златните медали в надпреварата и през миналия сезон, когато армейците надиграха Арда с 1:0 с гол на Бисмарк Чарлс и спечелиха отличието за 21-и път в историята си. Тогава в ложата бе и президентът Румен Радев, който също е чакан в неделя.

Гергинов: Никола Попов е назначен еднолично от Виктор Кашай

Гергинов: Никола Попов е назначен еднолично от Виктор Кашай

"Декларацията на ЦСКА не мога да я коментирам"

На "Васил Левски" ще присъстват още куп политици, сред които председателят на Народното събрание Никола Минчев, както и министърът на спорта Радостин Василев. Във вторник той проведе работна среща с легендата на червените Христо Стоичков, който обаче замина за Съединените щати заради професионални ангажименти и няма да гледа финала на живо.

В ложата на националния стадион ще бъде и друг член на екипа на Димитър Бербатов - внукът и съименник на легендата на ЦСКА Борис Станков. Той присъства и на последното вечно дерби през април, когато изгледа срещата в компанията на своя баща Александър Станков.