Прогнозите, че предстоящият финал за купата на България ще е най-слабо посетеният в цялата история на турнира, почти сигурно ще се сбъднат, пише "Тема Спорт". При проверка в мрежата на Eventim в 19:00 ч. в понеделник, 48 часа преди първия съдийски сигнал на Драгомир Драганов, за сблъсъка бяха продадени едва около 300 билета. От тях близо 270 бяха за секторите на ФК ЦСКА 1948, а феновете на Лудогорец се бяха сдобили с точно 32 пропуска...

Символичен домакин на срещата е тимът, приемащ мачовете си в Бистрица, като привържениците на отбора ще имат на разположение блокове 9, 10 и 11 на Сектор А, както и блокове 44 и 45 на Сектор Г на "Васил Левски".

Тези на Лудогорец пък ще заемат места в блокове 8, 14 и 15 на Сектор А, както и блокове 16 и 17 на Сектор Б на националния стадион.

"В сряда "Васил Левски" отваря врати в 17,30 ч. В деня на двубоя ще работят билетните каси до стадиона, които се намират на ул. ген. "Йосиф Гурко". В момента входни талони се продават в системата на Eventim, бензиностанции ОМV и магазини "Технополис", напомниха вчера от Разград.

Цената на билетите е между 15 и 40 лв.

Янчев и Петев със съвместна пресконференция

Янчев и Петев със съвместна пресконференция

Брифингът ще се проведе на 23 май (вторник) от 15:00 часа в зала "Родина" на Националния стадион