Днешният съперник на ЦСКА в групите на турнира Лига на конференциите Зоря е по-скъп от "армейците" с малко над 2 милиона евро, според авторитетния сайт transfermarkt.com. Общата пазарна стойност на Зоря е 18.60 милиона евро, а на ЦСКА - 16.56 милиона евро.

Шестима са футболистите на украинците, които моментна цена е поне милион евро. Най-скъп от тях е Владислав Кохергин - десен халф, който струва 2.50 милиона. След него се нарежда 20-годишният ирански нападател Алахияр Сайадманеш - 2 милиона евро. В топ 3 по този показател място намира оцененият на 1.80 милиона Владислав Кабаев - атакуващ халф на 26 години. Другите трима са Денис Фаворов - десен бек на 30 години, 1.50 милиона, Микита Шевченко, вратар и капитан на отбора - на 28 години, 1.20 милиона, както и Йегор Назарина - централен халф на 24 години, с цена от милион евро.

От ЦСКА най-скъпи са Юрген Матей и Брадли Мазику - по 1.50 милиона евро. След тях се нареждат Густаво Бусато и Амос Юга - по 1.20 милиона. На точно един милион според сайта са оценени Жорди Кайседо и Жеферсон.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ, пратеници на ТОПСПОРТ в Запорожие, Украйна.