Жорди Кайседо говори пред медия в своята родина Еквадор, за която разказа любопитни подробности за първите си месеци в ЦСКА. Новата звезда на "червените" начерта и мечтаното от него развитие за професионалната му кариера.

"Откакто пристигнах в ЦСКА, се почувствах идентифициран с клуба, това ме радва. Тук има няколко южноамериканци - Пеняранда, който е венецуелец, Варела - аржентинец, и четирима бразилци. Улеснява ме общуването с тях. Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен. Когато пристигнах, ми трябваше малко време, за да свикна с интензивността, с която се играе тук.

Александър Томов: В момента нямам интерес към акциите на ЦСКА

Александър Томов: В момента нямам интерес към акциите на ЦСКА

"Какво точно сме си казали с Гриша Ганчев ли? Не е в мой стил да разкривам частни разговори"

"В Бразилия не играех много, сега си връщам формата. Всеки ден мисля за националния отбор на Еквадор и винаги, когато говоря с родителите си, им казвам: "Знам, че мога да допринеса много за националния отбор и ако продължавам така знам, че ще бъда там. Искам да стигна и до италианската лига, да играя в Серия А. Следя кариерата на Фелипе Кайседо и искам да успея в Италия", допълва голмайсторът на ЦСКА за "EcuagolTV".

Ако Соу беше "по", Кайседо ще е "най" в ЦСКА

Ако Соу беше "по", Кайседо ще е "най" в ЦСКА

"Червените" намериха отличен нападател