Жорди Кайседо е можело да стане играч Газиантеп, съобщиха медиите в Турция, цитирани от "Мач Телеграф". 

Според информацията ЦСКА и турците били в напреднали преговори за нападателя, но в последния момент от "Армията" са отказали да продават.

Основна причина за това вероятно е влизането на "червените" в груповата фаза на Лига на конференциите.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

"Еквадорецът е №1 в списъка на треньора на турския тим Ерол Булут. Мениджърът на футболиста, който има договор с ЦСКА до лятото на 2022 година, също е бил запознат с желанието на Газиантеп да го купи, но в последния момент сделката пропадна", пишат турските медии.

Желан от ЦСКА няма да пристигне на "Армията"

Желан от ЦСКА няма да пристигне на "Армията"

Стойчо Младенов беше харесал халфа

В информацията не се споменава конкретна сума, която е била предложена на ЦСКА за Кайседо, но вероятно именно тя се е сторила недостатъчна за "червените" и нещата са пропаднали.

Жорди дойде на "Армията" със свободен трансфер от бразилския Витория Баия, където от доста време не му бяха плащали заплатата.

Това позволи на Кайседо да разтрогне по вина на клуба, а наскоро нападателят дори осъди бразилците за впечатляващите 630 000 евро.

Сега ЦСКА ще опита да преподпише с Жорди, тъй като настоящият му контракт изтича в края на този сезон.

"Червените" ще пробват да го подновят до Нова година, за да не допуснат възможността други клубове да преговарят свободно с нападателя през януари.

Ако нещата не се развият по план, е възможно ЦСКА да продаде 23-годишния еквадорец през декември или януари, за да не го изпусне без пари.