Новият помощник треньор на ЦСКА - Александър Гицов разкрива в интервю пред "Мач Телеграф", че е голям фен на баскетбола. За него Желко Обрадович е най-великият треньор в европейския баскетбол и се опитва да черпи опит от неговото поведение и контакта му с играчите.

"Той е лидер, понякога е свръхемоционален. Успял е да си спечели уважението на хората в клуба и думата му да бъде чувана. Другото, което трябва да отбележа, е, че Обрадович успява с поведението си да вкара борбен манталитет в играчите", казва Гицов.

"Последният цял мач, който гледах, е между Лудогорец и ЦСКА заради атмосферата (б. р. - става дума за мача на 20 май, завършил 2:2 в Разград). Даже и след това на треньори от нашия екип, австрийци, им пусках видеа от мачовете, защото наистина това е нещо, с което можем да се похвалим - пред каква атмосфера са се играли тези мачове. Разбира се, това е, което би върнало публиката по стадионите, но смятам, че с подобрение качеството на продукцията ефектът би бил още по-силен. Особено, когато един срещу друг се изправят първият и вторият очакваш да се получи двубой, след който да си кажеш: Добре, българският футбол има шанс. Успяваме да покажем качество във вътрешното първенство. Всъщност се получи мач, в който ако не се лъжа, беше отчетено най-малкото игрово време", казва Гицов пред "Мач Телеграф".

Армейското знаме на ЦСКА е с отбора и в Румъния

Армейското знаме на ЦСКА е с отбора и в Румъния

Автобусът на българския гранд беше посрещнат на стадиона от доста фенове