Капитанът на ЦСКА - Петър Занев обяви след нулевото равенство срещу Лудогорец, че съдията е можел да даде дузпа за разградчани, а на по-късен етап да покаже червен картон на Форстър.

"Не ни достигна класа пред гола, завършващия пас. Лудогорец днес ни изненада с тази дефанзивна схема, с трима централни защитници. Искаха да затворят подстъпите пред тяхната врата и не създадохме толкова положения. Много лош старт за нашия отбор, много загубени точки и това тежи. Нямаме друга алтернатива, освен да побеждаваме".

"Ние не успяхме да победим Лудогорец и Левски, но и те не ни победиха. Загубихме само от Локо, но тогава изпуснахме четири чисти положения. Лудогорец си взе мачовете, които трябва да вземе. Положението им дойде след неразбирателство между вратаря и нашия защитник", каза Занев, който коментира по следния начин действията на рефера Николай Йорданов.

"Днес на моменти имаше динамика. Така е видял съдията, така е свирил. Можеше да даде дузпа за Лудогорец, можеше да даде и червен картон за нас като изгони техния футболист. Но така е решил", заключи капитанът на червените.

Спортният директор на ЦСКА не остана доволен от равенството с Лудогорец

Спортният директор на ЦСКА не остана доволен от равенството с Лудогорец

"До паузата има мачове, целта е да доиграем полусезона, след това ще видим какво ще стане"