Отстраняването на Гигант (Съединение) спаси наставника на ЦСКА Саша Илич от ново ранно и изненадващо отпадане от турнира за Купата. Досега в крехката треньорска кариера на специалиста изглежда, че именно тази надпревара е слабото му място, като в първенството постига далеч по-добри резултати, а през лятото бе близо и до това да класира "червените" за груповата фаза на Лигата на конференциите.

Срещата в Съединение бе едва втора за Илич като наставник в турнира за национална купа, а първата се проведе на 27 октомври миналата година. Тогава с Чукарички, който младият специалист изведе до трета позиция в края на редовния шампионат, той гостува на средняка във втора сръбска дивизия Лозница.

Изненадващо домакините повеждат в 31-ата минута, а Илич отново, както и в Съединение, реагира още на почивката с няколко промени. До средата на втората част той използва правото си на всички 5 рокади, но те така и не дават резултат и двубоят завършва 1:0.

Така Лозница произвежда най-голямата изненада на първия кръг в турнира за купата на Сърбия и постига това, което в събота Гигант не успя - отстранява тима, воден от Саша Илич, пише "Тема Спорт".