Привържениците на ЦСКА се постараха да оставят почистено мястото, от което наблюдаваха мача в Бистрица днес. Днес ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА си дадоха среща в 23-ия кръг на Първа лига, а "армейците" победиха с 1:0. С този успех те остават на върха в класирането с 4 точки преднина над шампиона Лудогорец, а ФК ЦСКА 1948 е 3-ти с 45 точки и вече е на 12 от върха.

Снимка 610024

Източник: От Facebook

Тъй като стадионът в Бистрица, където ФК ЦСКА 1948 приема съперниците си, е с доста малък капацитет, много от пристигналите да гледат мача нямаше как да влязат. Затова някои от тях се настаниха в частен имот, който е в близост до стадиона и има добра видимост.

Двама задържани след сблъсъка в Бистрица, пострада и кметът на селото

Двама задържани след сблъсъка в Бистрица, пострада и кметът на селото

Вижте подробности

След като мачът приключи, привържениците на ЦСКА събраха отпадъците си в торбички и се постараха да оставят мястото в максимално добро състояние. Тъй като обаче бройката на зрителите не беше никак малка, те нанесоха и малки щети на собственика. Няколко кола от оградата бяха изкъртени, но феновете на армейците обещаха, че ще ги поправят.

Снимка 610025

Източник: От Facebook

Някои от страничните наблюдатели дори се пошегуваха, че привържениците на ЦСКА започват да придобиват японски навици, препращайки поведението към това на публиката от Страната на изгряващото слънце, известна с дисциплината и хигиената си на мачовете.