Как е възможно Сашо Тодоров да не е арестуван вече? Този въпрос зададе бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев, който нападна хората, които бяха назначени на работа в клуба от Борисовата градина по времето на Александър Томов.

"Прокуратурата да се задейства и да разследва Александър Тодоров, Димитър Митев, Калина Кръстева и сульо със сложното име (б.а. най-вероятно визира Жан-Бернар Зеимет). Слугите на Томов доведоха до фалит поредното акционерно дружество. Как е възможно Сошо Тодоров да не е арестуван вече? Той е водил ЦСКА към умишлен фалит. Плащал е недължими неустойки, няма нормално водено счетоводство, не е плащал данъци и осигуровки, декларирал е неверни обстоятелства пред КЗК в заявлението за публично предлагане на акции, не е сезирал съда в срок при свръхзадлъжнялост и неплатежоспособност на ЦСКА, освен това има много съмнителни банкови операции при трансферите на Буш и Чочев.

Да се види къде са влезнали тези пари. Да се разследва защо ЦСКА се е отказал от лихвата по делото срещу Мерсин, която е над 60 000 EUR и в кой джоб са влезнали тези пари?", пише Василев на своята страница във "Фейсбук".