Треньорът на ЦСКА Саша Илич има доста въпросителни пред себе си преди официалния си дебют начело на тима. Основната от тях е свързана с капитана Юрген Матей. Както е известно, нидерландецът получи травма в ахилеса и прасеца при гостуването на Ботев (Пловдив) през март и пропусна оставащите мачове до края на изминалия сезон, включително и по-голямата част от лятната подготовка на "армейците". Той вече тренира пълноценно и дори взе участие в последните две контроли. Има вероятност обаче сръбският специалист да реши да остави един от най-важните си играчи на резервната скамейка за срещата с Арда.

Калмар не преговаря с ЦСКА за Берг

Калмар не преговаря с ЦСКА за Берг

Ето подробности

Освен това не е ясно дали Илич ще заложи на Калоян Кръстев или Браян Морено за върха на атаката, като с едни гърди напред изглежда родният нападател. По двете крила пък се очаква да действат Гарсес и Шопов, а младият Марк-Емилио Папазов да се включи през втората част. Новото попълнение Сюкенс Назон пък няма да попадне в групата за двубоя.

Двубоят за "армейците" пропускат контузените Чарлс, Йомов и Кох, който е и наказан. С травма и аут за сблъсъка е и защитникът на кърджалийци Атанас Зехиров. Атаката на Арда при дебюта на Александър Тунчев ще бъде водена от Тонислав Йорданов, пише "Тема Спорт".

Договорът на Дюкенс Назон с ЦСКА е за 3 години

Договорът на Дюкенс Назон с ЦСКА е за 3 години

Вижте подробности