Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, бе удостоен с наградата за футболист на 14-ия кръг в efbet Лига. На церемонията по получаване на своя приз нидерландецът сподели, че отборът трябва да бъде по-постоянен в изявите си, ако иска да се пребори с Лудогорец за шампионската титла. Ето какво още каза той:

"Трябва да бъдем по-постоянни в изявите си. Играем добре, контролираме топката, но го правим за около 60-70 минути. Липсва ни постоянство. Повечето български отбори играят директен футбол. Пример е Локомотив (Пловдив) - играят с дълги топки и изпитваме проблеми срещу отбори, които са по-компактни и се защитават с 9-10 души.

Когато ЦСКА разпердушини "канарчетата"

Когато ЦСКА разпердушини "канарчетата"

На този ден "армейците" громят Ботев (Пловдив) със 7:1

Изоставаме 7 точки от Лудогорец, но имаме и мач по-малко. Трябва да печелим всеки мач и да чакаме съперникът да губи точки.

Снимка 553961

Източник: LAP.bg

Винаги е важно да имаш късмет при такъв гол. Поведох си топката и си казах "защо да не опитам". Поех добре топката и се получи. Това е най-хубавият гол в кариерата ми. Ако опитам още сто пъти да го повторя, сигурно сто пъти ще прехвърля стадиона.

Това да съм капитан на голям тим като ЦСКА е изключително чувство, отговорност и чест. Опитвам се да давам всичко от себе си за отбора. Благодаря на треньора, който определи аз да бъда първи капитан на отбора. Това е изключителна отговорност и на терена, и извън него. Въпреки че съм капитан останах себе си и гледам да давам от себе си най-доброто, за да помагам.

Снимка 553962

Източник: LAP.bg

В живота се случват и хубави, и лоши неща. Всичко може да се случи. Щастлив съм сега в София и бих искал да продължа договора си и да остана тук. До края на зимата съм фокусиран върху футбола. После очаквам разговори. Аз самия бих искал да остана в отбора. Каквото и да се случи пред футболистите се откриват различни възможности".

Гочето: Младенов знае какво иска и как да го постигне в ЦСКА

Гочето: Младенов знае какво иска и как да го постигне в ЦСКА

"Първенството все още не е решено"