Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла разкри официално пред репортер на Topsport.bg, че името на новия наставник на "червените е Миодраг Йешич!

След поредица спекулации и обрати в твърденията и на двете страни, пристигането на сърбинът официално е въпрос на часове.

Майкъла допълни още, че се е опитал с всички сили да запази поста на Стойчо Младенов, но собствениците на тима са били твърди в своето решение.

"Миодраг Йешич ще бъде новият треньор на ЦСКА. Утре всичко трябва да стане официално. Ще доведе със себе си и двама сърби, които ще бъдат част от щаба му. От сегашния щаб остава само кондиционния треньор Роко Перота", обяви Майкъла, който е на "Армията" за първата тренировка на отбора. Той обясни по култов начин и колко силно е искал Стойчо Младенов да остане начело.

"Борих се като свиня с тиква за Стойчо. Решението на собствениците обаче бе такова, то е до голяма степен на лична основа и аз не успяха да го променя", добави Илиев.

Относно договора на Йешич Майкъла потвърди, че в него "ще има определени клаузи, но още не го е видял". Тази информация бе съобщена от Венци Живков при уволнението на Младенов. Във въпросните клаузи в най-общи линии ще бъде заложено, че треньорът може да бъде уволнен едностранно от собствениците без финансови претенции. По всяка вероятност договорът на сърбина ще бъде за период от 2 и половина години.