Главният мениджър на школата на ЦСКА Стефан Яръмов даде интервю за Канал 3, в което говори за развитието на ДЮШ. В момента Яръмов ръководи академията заедно с португалеца Пауло Кардозо.

"Аз съм тук вече трета година и съм доволен от постигнатото, защото не е тайна, че школата на ЦСКА беше тотално занемарена. Събираха се деца, които плащаха такси, и не връщаха никого. Ние за тези три години успяхме долу-горе да въведем някакъв ред.

При нас групите са строго ограничени и не се заплащат такси и екипировка. Най-добрите деца се стимулират със стипендии.

С идването на португалския специалист Пауло Кардозо вече имаме ясно изразена визия по отношение на играта. Колкото и добри футболисти да имаш, ако те не тренират и не се възстановяват правилно и ако не изпълняват тактическите указания, то те няма да могат да станат добри футболисти. На прав път сме и до две години школата на ЦСКА ще бъде тотален хегемон в България.

Младите, за да играят в ЦСКА, Левски и Лудогорец, трябва да доказват във всеки мач, че са готови, както стана с Антов и Турицов. Те показаха, че на тях може да се разчита.

Вече 16 години работя с г-н Ганчев и знам, че най-силното му желание и голяма мечта е отборът да бъде съставен на 80-90 процента от собствени кадри. А ако се взимат чужденци, да са с две-три класи над другите", каза Яръмов.

ЦСКА решава за новия треньор след дербито с Левски

ЦСКА решава за новия треньор след дербито с Левски

Ако ЦСКА спечели предстоящите си мачове, не е изключено Люпко Петрович да започне новия сезон на треньopcката скамейка