Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу швейцарския гранд Базел на Националния стадион "Васил Левски" в първи плейоф за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

УЕФА назначи за делегат на срещата  Метин Казанчоглу от Турция. Тази сутрин на техническата конференция преди мача той заяви, че е впечатлен от организацията на домакините и че всички изисквания на Европейската футболна централа за провеждане на футболни срещи от този етап на надпреварата са спазени стриктно.

"ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Базел ще бъдат в бежова екипировка. Нашият вратар ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на противника ни - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Хърватия - Дуйе Струкан  (главен), Боян Зобеница  (първи асистент), Ален Якшич (втори асистент), Иван Бебек (четвърти), а Костас Капитанис от Кипър ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател.

На касите, както и онлайн в мрежата на УРБО все още се продават билети за двубоя на цена от 20 лева за сектор "А" и 12 лева за секторите "В" и "Г".

В 16:00 часа на стадион "Българска армия" ще се проведе поредният "Армейски следобед", където специален гост ще бъде футболистът на ЦСКА Брадли де Нойер, който пропуска днещната среща поради наказание.

След 14:00 часа днес на билетните каси, както и в Музея на спортната слава на ЦСКА, в продажба ще бъде пусната и официалната програма за двубоя между ЦСКА и Базел, която може  да си закупите на цена от 2 лева", пише в сайта на ЦСКА.

Големият български кошмар на Базел е именно ЦСКА

Големият български кошмар на Базел е именно ЦСКА

Играха и с Лудогорец