Витаутас Черниаускас и Тиаго Родригес ще дебютират за ЦСКА в контролата с Берое. Срещата ще се играе в петък. Литовският вратар и португалският халф ще се появят в игра през второто полувреме.

И двамата са изостанали с физическата подготовка, тъй като не са поддържали такава през лятото. Черниаускас и Родригес тренират наравно със съотборниците си, като вчера проведоха първите си две занимания с ЦСКА - на лагера в Трявна. Черниаускас ще се бори за титулярно място под рамката с Китанов, докато Родригес ще се конкурира с Пинто, Малинов и Симао в средата на терена.

ЦСКА с първа тренировка в Трявна

"Армейците" с първа тренировка в Трявна

Всички 24 играчи са здрави и се включиха в заниманието тази сутрин

Всички в отбора са здрави след проверката с Етър в Панчарево (2:0), като единствено Густаво Кулма изпитва леки болки, но се готви на пълни обороти.

"Червените" тренират двуразово на стадион "Ангел Кънчев" в Трявна. Условията там са доста добри, като отборът е много доволен от състоянието на терена, а и времето се разхлади значително след валежите в цялата страна. Двубоят с Етър в Панчарево беше изгледан от трибуните от бившия нападател на Левски Венцислав Христов. Той бе посрещнат добре от феновете на ЦСКА.

Венци Христов се натиска за трансфер в ЦСКА

Изгонен от Левски сбъдва детската си мечта - подписва с ЦСКА?

Стамен Белчев може и да удовлетвори желанието на нападателя

В началото на 2014 г. Христов, като футболист на Берое, бе пред трансфер на "Армията" и тогава заяви, че ЦСКА е най-големият български клуб и иска да играе за него, но Александър Томов не успя да намери пари за привличането му. Сега Христов е без отбор, загатва "Тема: Спорт".