Бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров също говори за Миодраг Йешич, който загина вчера при ужасна катастрофа. Вили е трикратен шампион с "армейците", които през сезон 2004/2005 спечелиха титлата под ръководството на сърбина.

"Много е тежко! Шокирах се, щом разбрах за трагедията. Йешич ми беше не само треньор, бяхме и приятели. Гостувал съм му в Белград. Когато прочетох какво се е случило, не можех да повярвам. Но за съжаление се случват такива неща в живота и нищо не може да се направи.

Йешич беше страхотен човек, много ми е тежко, трудно се говори в такъв момент. С него имахме само хубави моменти, спечелихме шампионската титла 2005 година. Той беше треньор с много качества и умения. Отнасяше се перфектно с всеки човек от клуба. Не мисля, че има някой, който да каже лоша дума за него.

Гостувал съм му в Сърбия. Преди години ходихме в Италия и участвахме в турнир на малки вратички. И минахме по същия път между Рума и Ярак, където се е случила трагедията вчера.

Чувахме се доста често - по празници, за рождени дни. Той идваше често и в България, винаги ми се обаждаше и се виждахме. Огромна загуба, много е тежко да се говори в такъв момент. Но искам да ви разкажа и още нещо. Йешич имаше една приказка и винаги ни казваше да не използваме думата "трагедия", когато паднем в някой мач. След загуба се ядосвахме в съблекалнята и казвахме "трагедия, трагедия", а той ни отвръщаше: "Трагедията е в живота, в спорта няма трагедия, а загуба", каза Велизар Димитров пред "Блиц".