Звездата на ЦСКА Велизар Димитров заяви, че се чувства все по-добре. „Само въпрос на време е да се върна в игра. Всичко това разбира се ще прецени кондиционният треньор. Не можах да взема участие в срещите, но смятам, че отборът се представи много добре. Моите колеги можеха да вкарат и повече голове, но не им стигна късмета”, каза Велизар на летището.

Той отказа да коментира нападките от страна на шефа на Левски Тодоро Батков. „Все пак той си има глава на раменете и сам решава какво да говори. За нашата подготовка мога да кажа още че между контрола и официални мачове няма нищо общо, все пак ако играем така, както в конролите смятам, че всичко ще бъде наред. Г-н Томов също е доволен и ни каза, че това е лицето на отбора, което иска да вижда занапред”, завърши „червената” осмица.

„Мисля че имаме шанс да станем шампиони. Като гледам отбора това няма как да не се случи. Преди да дойда бях чувал доста за ЦСКА, но иначе съм фен на Партизан. Що се отнася до отбора смятам, че ще се преборя с конкуренцията", заяви новото попълнение Ненад Настич.

Йордан Тодоров сподели, че се чувства все по-добре, но изводите за състоянието на отбора трябва да се направят след първия мач. "Добре съм. Даже успях да взема участие в няколко мача. Радвам се, момчетата също много ми помагат. Остава само Вили и Вальо да излекуват контузиите си. Смятам, че направихме една добра подготовка. И най-важното е, че треньорът е доволен от нас. Но нека да изчакаме до първия мач, за да правим равносметки. Тепърва предстои да видим дали сме свършили добра работа на този лагер", сподели сърцатият футболист