Велизар Димитров коментира информацията за евентуалното завръщане на бившия собственик на ЦСКА Васил Божков на „Армията". Той изрази надежди, че при успех над Литекс в следващия кръг, любимият му клуб ще може да завърши сезона по подобаващ начин. Ето какво сподели той пред колегите от sportonline.bg.

„При Васил Божков ЦСКА наистина беше гранд. Отборът се чувстваше финансово на сто процента обезпечен и ние играчите мислехме само за футбол",бяха първите думи на Велизар Димитров.

„Ако наистина Васил Божков се върне на „Армията" означава,че ще се завърне и сигурността в клуба. Тогава може да се говори и за тотален ремонт на базата в Панчарево, както и на представителния стадион. А футболистите които ще са част от отбора отново да мислят само и единствено за футбол", допълни Велизар Димитров.

" Що се отнася до седемте мача в които ЦСКА не е вкарал гол всичко за мен е на психологическа основа. Не може същият този отбор да беше първи през есента и сега само без някои играчи да се представя така. Затова съм убеден,че една победа в Ловеч ще върне отново сигурността в играчите и ще довършат сезона подобаващо за ЦСКА. Нещата отново ще потръгнат",сподели Велизар Димитров.