"Аз умисля, че всички трябва да са доволни от това, което ЦСКА показва до момента. Всички трябва да са доволни от това, което се случва. Този път вече знаем каква е рецептата и това е благодарение на треньора Саша Илич и футболистите, както и на ръководството. Всичко върви в правилната посока. За мен се получи приятен мач за гледане срещу Спартак Вн", каза легендата на ЦСКА Георги Велинов пред "Мач Телеграф".

"Мисля, че ЦСКА триумфира заслужено. Имахме доста положения, но ги изпуснахме. Важното е, че едно от тях влезе. Густаво Бусато спаси това, което имаше и пак ЦСКА победи. Може да е с 1:0, но е победа. Димитър Пенев е казал, че и половин на нула да е резултатът, важно е да е за нас", заяви с усмивка легендата.

"Това, което искам аз, е да станем шампиони, да вземем Купата на България и да влезем в Шампионска лига. Това искам! Пожелал съм си го и ще се сбъдне, надявам се. Дали печелиш с 1:0, или с 5:0, не е от значение. Важна е победата и трите точки да са в актива на "армейците". От този момент нататък е важно единствено и само победата във всеки един двубой. Четири точки преднина пред Лудогорец мисля, че са напълно достатъчни. Авансът е добър. Мисля, че отборът е добре във всички линии, но има накъде да се надгражда. Може още малко да се поработи върху това, футболистите да са в по-добра кондиция в края на мачовете. Тобиас Хайнц е много класен футболист. Вижда се, че е много интелигентен играч. Взехме един нов през зимата, но определено много класен. То си личи в движенията му по терена и мисълта, с която играе. Вижда се с просто око и имаме всичко необходимо да преследваме титлата. Успяха да надградят през зимата", продължи той и за завършек каза:

"Желая много успех на националния отбор и се надявам да ни зарадват с победи в предстоящите мачове с Черна гора и Унгария".