Бившият спортен директор и шампион с Берое за 1986-а Васил Драголов обяви, че според него Гриша Ганчев ще остане собственик на ЦСКА.

"Според мен Ганчев няма да напусне ЦСКА", сподели Васил Драголов пред "Тема Спорт".

Той коментира предстоящия двубой на заралии със Славия.

"Очаквам труден мач, но и победа за Берое. Даже бих се ангажирал с точен резултат - 2:0. Този двубой няма да е никак лек за домакините, тъй като гостите са притиснати от точков недоимък и ще направят всичко възможно да откраднат нещо.

За Берое обаче няма място за отстъпление и ако иска да гони челните позиции, трите точки са повече от задължителни. Опасявам се единствено, че противникът ще заложи на затворена схема на игра, а Берое действа трудно срещу такива постановки на опонентите си.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

Връщането на Мартин Камбуров е положителен ход от страна на ръководството, но не мога да си обясня, защо бе допуснато да си тръгне през лятото. Класата и реализаторските му умения са безспорни и той е изключително полезен за тима, което го доказа още мача с Ботев Враца, когато донесе победа с два гола. Успехът във Враца, дошъл макар и с известна доза шанс, беше заслужен. Само тежкият терен попречи Берое да постигне по-изразителен успех.

Берое - Славия 1:1, Косъма изравни от дузпа
на живо

Берое - Славия 1:1, Косъма изравни от дузпа

Мартин Камбуров ще пробва на накаже Светослав Вуцов

Що касае амбицията да се играе в Лига Европа, то тази цел е напълно постижима. Тимът разполага с качествени футболисти и е въпрос на треньорски гений и хрумване те да бъдат държани по-изкъсо и да бъдат по-постоянни в изявите си. Берое е реален участник в битката за третото място. Не смятам обаче, че в Локомотив Пловдив и ЦСКА имат чак такива сътресения", заяви Васил Драголов.