Нидерландският халф Върнън Анита, който наскоро прекрати договора си с ЦСКА, намекна, че може да се завърне на "Българска Армия". Той даде обширно интервю за voetbalzone.nl, в което разказа за кариерата си до момента в големи клубове като Аякс, Нюкасъл и Лийдс Юнайтед.

В Англия си спомниха за един от най-силните сезони на Върнон Анита

В Англия си спомниха за един от най-силните сезони на Върнон Анита

Анита напуска Нюкасъл през лятото на 2017 година

Ето какво каза той:

"Видях нещо в ЦСКА, не беше далеч от Нидерландия. Исках отново да играя моята игра, за да се завърна на терена. Играх само три мача с екипа на "червените". Не можеше да се прави нищо в България по време на пандемията, само супермаркетите бяха отворени. Клубът искаше да останем в София, и че трябва да намалим заплатите си. Това е разбираемо. Но бях дошъл в клуба, за да играя футбол до лятото.

Затова споделих, че по-скоро бих искал да бъда със семейството си в Нидерландия, отколкото да живея в хотел. Постигнахме добро споразумение и миналата седмица ми се обадиха, казвайки, че ще се възобнови първенството. Така че, кой знае, може би ще се върна през следващите седмици или месеци. ЦСКА се опитва да направи нещо, така че трябва да почакаме и да видим", каза Анита.

Крушчич: Разбрахме се с Анита, че може да се върне в ЦСКА

Крушчич за напуснал чужденец: Може да се завърне в ЦСКА

"Има вариант отново да дойде в отбора"