Капитанът на ЦСКА в днешния двубой срещу Ботев (Пловдив), спечелен с 2:1, Валентин Антов разкри задоволството си от победата. Според него "армейците" са се нуждаели от успеха, макар и той да дойде драматично в заключителните секунди.

"За мача мога да кажа, че започнахме много агресивно. Мисля, че си взехме поука от първия двубой в първенството. Вкарахме рано, после допуснахме гол от статично положение. Радвам се, че победихме, макар и в последната секунда.

ЦСКА победи Ботев (Пд) с 2:1 в двубой от Първа лига

Късна драма на "Армията"! Белтраме герой за ЦСКА срещу Ботев (Пловдив)!

Стефано Белтраме донесе първата "армейска" победа за сезон 2020/21

Важното е, че вкарахме, аз броя гола на Санкаре за моя асистенция, най-важното е да върша задълженията си в защита. Винаги се подготвяме за всички части на играта, включително статичните положения. Ще видим какво сме сбъркали. Определено беше важно да вземем този мач и да тръгнем с победите. Надявам се следващите мачове да играем по-добре и да печелим. Мисля, че е доста полезно за мен, имам амбиции, искам да помогна на ЦСКА с каквото мога, радвам се, че са ми дали възможност да се доказвам.

Определено капитанската лента е сбъдната мечта за мен. Ще опитвам да оправдавам очакванията на всички. Не знам лично аз за оферти от чужбина. Изцяло съм фокусирам върху ЦСКА. Оттам нататък в бъдеще ще видим какво ни очаква", завърши своето изказване Вальо Антов.

Белчев: Инфарктен двубой, но победата е заслужена

Белчев: Инфарктен двубой, но победата е заслужена

"Трябва да бъдем малко по-уверени"