Валентин Антов даде интервю за Канал 3. Един от лидерите в защитата на ЦСКА заяви, че според него отборът има силите да победи Йънг Бойс в Лига Европа.

Двубоят на "армейците" от груповата фаза е в четвъртък.

"Срещу Йънг Бойс очаквам да стъпим здраво и да им дадем една здрава битка въпреки тежката загуба, която направихме там. Имаме силите да ги победим. Трябва да сме заедно. Направили сме сериозен анализ на миналия мач. Трябва да видиш къде са грешките и какво може да се промени. Ние сменихме треньора и много от нещата са различни. Подготвяме се по възможно най-добър начин. В Лига Европа няма слаби отбори, знаехме колко силен е отборът на Йънг Бойс. Може би тръгнахме лошо и това ни разколеба, но не мисля, че това ще се повтори.

В този отбор на ЦСКА има бъдеще

В този отбор на ЦСКА има бъдеще

Само четирима от футболистите са на 30 или повече години

Новината за Акрапович изненада всички футболисти, не знаехме предварително. Треньорите се сменят, така е преценило ръководството. Сега правим всичко, за да се докажем. При него дисциплината е много важна. По отношение на тренировъчния режим, има промени. Но няма как те да са коренни още в началото. Акрапович свърши добра работа в Локо (Пловдив), но ние сме ЦСКА и очакванията са по-големи.

Снимка 505371

Източник: LAP.bg

Има и плюсове, и минуси. Когато треньорите се сменят често, може да е объркващо. Може би тези хора, които се назначават, очакват да имат определено време и да изградят собствен отбор. От друга страна, когато идва нов, мотивацията е на високо ниво и всеки иска да се докаже. Футболистите трябва да записват победи, за да не се налага да има смяна на треньора.

Самочувствието е важно, може би имаме нужда от повече. Надявам се да станем шампиони. През миналия уикенд дербито между ЦСКА и Левски бе отменено, заради многото болни от коронавирус футболисти в състава на "сините".

Снимка 503332

Източник: CSKA.bg

Всеки иска да играе Вечното дерби и да го спечели. Ситуацията в страна обаче е такава и здравето е най-важно. Ако футболистите са болни, мачът се отменя. За мен няма значение кога ще е мачът, важното е да го спечелим. Още не сме видели новия автобус, сега в четвъртък ще ни е дебют с него. Надявам се да тръгнем с добра игра и победа. Всеки фен на ЦСКА, какъвто съм бил и аз, а сега и футболистите, иска стадионът да изглежда по възможно най-добрия начин", каза Антов.