Ръководството на ЦСКА все още не е взело крайно решение относно активирането на откупната клауза на хърватина Карло Мухар, информира "Тема спорт". Както е известно 25-годишният опорен полузащитник се подвизава на "Армията" като преотстъпен от полския Лех Познан, а ако червените желаят да го задържат за постоянно ще трябва да платят 200 хиляди евро.

В Борисовата градина често залагат на футболисти под наем, като през миналия сезон не се възползваха от възможността да откупят правата на триото Жул Кейта, Пеняранда и Синклеър. Не така обаче се развиха събитията с превърналия се впоследствие в чужденеца с най-много голове в историята на ЦСКА Али Соу. Припомняме, че първоначално той играеше на "Армията" като преотстъпен от италианския Киево. Червените обаче се възползваха от възможността да го задържат за постоянно, а няколко сезона по-късно гамбиецът стана един от най-скъпите изходящи трансфери на клуба.

Мухар бе привлечен през лятото, след идването на Стойчо Младенов, като по време на есенния полусезон изигра 22 двубоя във всички турнири и се отчете с два гола.

ЦСКА продължава преговорите за Карло Мухар

ЦСКА продължава преговорите за Карло Мухар

Към момента "червените" дават 200 000 евро