Медиите на Апенините отразиха подобаващо сблъсъка между Рома и ЦСКА от Лига Европа, завършил 0:0. Те обърнаха повече внимание на колебливото представяне на "вълците", отколкото на изявите на футболистите на българския тим.

"ЦСКА спря Рома, само 0:0 на "Олимпико", пише в "Гадзета дело Спорт". "Грозна Рома не успя да постигне нещо повече от 0:0 в домакинството си на ЦСКА и пропусна възможността да оглави еднолично класирането в групата", пише още в репортажа за мача.

"Беззъби Джалороси" е заглавието на "Футбол Италия". "Рома не успя да пречупи ЦСКА-София в нулево реми на "Олимпико", като дори рискува да загуби мача. Хенрик Мхитарян нацели напречната греда", пише още изданието.

"Рома - ЦСКА 0:0. Мхитарян нацели греда, Джеко влезе, но не успя да помогне", пише в "Кориере дело Спорт".

"Бавно темпо, твърде много грешни решения в последните тридесет метра и малко проблясъци от отбора на Фонсека, който след традиционните ротаци и трудното начало, този път не успя да промени инерцията на мача в края. Добър дебютен мач за сезона за Смолинг, Борха Майорал изглеждаше объркан", допълва много авторитетното издание.

"Рома - ЦСКА 0:0: Джалоросите не блестяха на "Олимпико", е заглавието за двубоя на "Скай Италия".

"В мача на "Олимпико" на Рома липсваше концентрация, за да постигне нещо повече от 0:0 с ЦСКА-София. Най-добрата възможност пропусна Мхитарян, който нацели гредата в средата на първото полувреме. През втората част Фонсека пусна Джеко, Педро и Пелегрини а терена, но резултатът не се промени", се казва още в репортажа.

Рома и ЦСКА не се победиха на "Олимпико" - 0:0

И в Базел, и в Рим - ЦСКА непобедим! Храбрите "армейци" равни на Рома! Първата точка е с цената на победа

Уникални пропуски лишиха "червените" от исторически успех