Черногорското издание "Vijesti" публикува интересен материал за ЦСКА, който е съперник на местния Титоград в Лига Европа. Това е бившият клуб Младост (Подгорица), който преди време отпадна от Лудогорец в квалификациите за Шампионската лига с общ резултат 0:5.

"През 2005 година ЦСКА добави трета звезда върху емблемата си, а последната титла за отбора датира от 2008 година. Оттогава ЦСКА трябваше да склони глава пред финансово мощния Лудогорец, който е шампион на България осем поредни години. ЦСКА обаче иска да се върне отново на върха и въпреки финансово неравностойната битка с Лудогорец миналия сезон завърши на второ място с точка по-малко от шампиона", пише "Vijesti", цитиран от "Тема спорт".

"Един от собствениците на клуба е най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков. ОФК Титоград, който иска да подмлади състава си това лято, е аутсайдер срещу ЦСКА", пишат още черногорците.

"Искахме Раднички (Ниш) и в същото време не желаехме да имаме дълго пътуване до Казахстан. ЦСКА със сигурност е фаворит срещу нас. Преди три години усетихме силата на Лудогорец, а сегашният ни противник е добър отбор като тях", коментира капитанът на Титоград Мирко Райчевич.

Добри Митов: В оставащото време трябва да подобрим играта

Добри Митов: В оставащото време трябва да подобрим играта

"Изискваме от футболистите максимално да се влагат във всяка тренировка"