Феновете на ЦСКА най-много са впечатлили Лазар Туфегджич. Сръбският халф даде първото си интервю в България за предаването "Код Спорт".

"Гледах как ЦСКА участва в групите в евротурнирите две години и победи Рома - каза Туфегджич. - Най-голямо впечатление ми направиха феновете, които създават невероятна атмосфера. Нямам търпение да изляза и играя пред тях. Винаги имам големи цели, а същото важи и се припокрива максимално с тези на клуба. Целите тук винаги са били титлата, купата и добро представяне в Европа. И те определено съвпадат с моите. Обичам и головете, и асистенциите. Каквото и да е, е добре дошло, защото означава, че моят отбор е вкарал. Еднакво е дали ще подам или ще вкарам, важното е да ги има головете и асистенциите. Тогава всичко е наред."

Кайседо с първа тренировка в Австрия! ЦСКА обяви, че нападателят ще бъде сурово наказан

Кайседо с първа тренировка в Австрия! ЦСКА обяви, че нападателят ще бъде сурово наказан

Кайседо първо закъсня с прибирането си в България заради самолетни неволи, а после, без да даде резонно обяснение

Юношата на Цървена звезда се изказа много ласково за треньора Саша Илич, който пък е легенда на "Партизан". Именто по негово желание Туфегджич дойде от Спартак (Суботица).

"Илич е не само легенда на Партизан, но и на цяла Сърбия - продължи халфът. - Всички много го уважават, а това говори достатъчно какъв е като човек. А що се отнася да кариерата, то той е в началото, но в Сърбия показа, че има потенциал да постигне много. Воденият от него отбор на Чукарички определено играеше най-хубавия футбол в Сърбия. Винаги действаше атрактивно и нападателно, така че очаквам това да се случи и тук в ЦСКА."

Туфегджич призна, че е голям фен на Барселона и съответно обожава Христо Стоичков.