ЦСКА призова феновете си за подкрепа в мача Рома от груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата е на 9 декември (четвъртък) от 19:45 часа и ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво обявиха от клуба:

Сектор "Г": Едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и словоблудства

Сектор "Г": Едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и словоблудства

Фенове на ЦСКА съобщиха, че са събрали парите за глобата на Стойчо Младенов

Армейци,

Преди година ЦСКА победи Рома с 3:1 в последен мач от груповата фаза на турнира Лига Европа и записа една от най-знаменитите си победи в последните години. Тогава двубоят се игра пред празни трибуни заради задължителните противоепидемични мерки и хиляди червени сърца бяха лишени от възможността да изживеят от трибуните радостта от успеха.

След по-малко от 48 часа тимът ни отново се изправя срещу италианския гранд в последен мач от група "С" в Лигата на конференциите. Този път законодателството позволява на привържениците да присъстват на Националния стадион "Васил Левски" и да подкрепят своите любимци така, както само те могат.

Старши треньорът Стойчо Младенов многократно заяви, че само когато клубът и феновете са едно цяло, силни като юмрук, успехите неминуемо ще дойдат. Ето защо Ви очакваме!

За улеснение на привържениците, които нямат зелени сертификати утре (от 10:00 до 20:00 часа) до билетната каса на бул."Гурко" ще бъде отворен пункт за бързи тестове, които ще са с цена 10 лева.

ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!