ЦСКА ще има много по-различно лице в понеделник срещу Арда.

Това се налага и от проблемите в състава. С контузии при "червените" са Брадли Мазику, Жеферсон, Жул Кейта и Адалберто Пеняранда, който на практика приключи периода си в клуба.

Двата отбора играха скоро на "Армията", като Арда изравни от дузпа в последната минута.

Сега обаче мачът ще е различен, а Любо Пенев ще запази козовете си за финала, който е на 19 май.

Не е ясно как ще изглеждат "червените" в понеделник вечер, но със сигурност ще предпазят контузените, а могат да дадат почивка и на други, за да има ротация, пише "Мач Телеграф".

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Арда пък ще се опита да раздразни отбора на ЦСКА, след като клубът призова всички фенове, които ще пътуват за София, да се облекат изцяло в синьо.

Всъщност в това няма нищо провокативно, тъй като това са клубните цветове на Арда, но предвид гостуването на "Армията", това ще създаде още повече напрежение заради асоциацията с Левски.

Клубът от Кърджали призова привържениците да подкрепят отбора в София и се надява да съберат сериозна група заради неработния ден.

Всеки, който иска да пътува за мача с ЦСКА, трябва да се яви в понеделник в 14:00 часа на паркинга на стадион "Арена Арда", като автобусът потегля половин час по-късно.

ЦСКА ще възкръсне още веднъж! Но това няма да е вечно...

ЦСКА ще възкръсне още веднъж! Но това няма да е вечно...

Този клуб колкото и магически да е, трудно ще продължи по този начин

Този път треньорът Николай Киров трябва да събере по-голяма група, след като за гостуването на Царско село той имаше на разположение едва двама полеви играчи за резерви.

Очаква се в състава да се завърне и Никола Таравел, който пострада нелепо преди няколко дни при битов инцидент в банята и има няколко шева на лицето. Това няма да му попречи да играе срещу "червените". В състава се завръща и изтърпелият наказанието си Румен Руменов.