ЦСКА отдели голямо внимание в сайта си на своята легенда и съсобственик на клуба - Христо Стоичков, който днес има рожден ден. 

Ето какво написаха "армейците":

"Легендарният, единствен и неповторим Христо Стоичков празнува днес своя 58-и рожден ден!

Христо Стоичков е сред най-великите и емблематични играчи на ЦСКА, като неговите талант и отдаденост го отреждат до най-големите имена в българския и световен футбол.

Стоичков е трикратен шампион на България, четирикратен носител на Купата на България и носител на първата в историята Суперкупа на страната.

С ЦСКА той играе и на полуфинал за КНК през 1989 година, когато става голмайстор на турнира с 11 попадения. Печели и приза "Златната обувка" за голмайстор на Европа.

През 1990 година Христо Стоичков е трансфериран в Барселона. С екипа на каталунския гранд той се превръща в част от знаменития "Дрийм тим" на Йохан Кройф, който доминира в Испания и по европейските терени през 90-те години.

Стоичков е в основата и на незабравимото американско лято през 1994 година и благодарение на неговите голове България стига до четвъртото място в света. Той е и голмайстор на Световното първенство с шест попадения.

Силните му изяви в Барселона и с националния екип му носят първата и единствена досега за български футболист "Златна топка" на "Франс футбол".

За националния отбор на България той има изиграни 87 мача, в които бележи 37 гола. Участник е на два Мондиала и на Европейското първенство през 1996 година, а след края на състезателната си кариера е национален селекционер в периода 2004 - 2007 година.

От лятото на 2016 година Христо Стоичков е акционер в клуба ни.

Пожелаваме на Христо Стоичков много здраве, щастие и късмет. Продължавай да бъдеш пример със своите здрав дух и непримирима воля за успех!".