От ЦСКА излязоха с официално съобщение по повод продажбата на билети за мача с ФК ЦСКА 1948. Двубоят по програма трябва да се проведе днес, но от домакините обявиха, че мач няма да има. 

Ето какво пишат от ЦСКА: 

"Армейци,

Уведомяваме Ви, че ФК "Централен спортен клуб на армията 1948", който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача.

Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на "Армията" отпада. Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия. Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи".

ФК ЦСКА 1948: Днес мач с ЦСКА няма да има

ФК ЦСКА 1948: Днес мач с ЦСКА няма да има

Във възможно най-кратък срок клубът ще излезе с повече официална информация по темата