ЦСКА най-вероятно ще привлече още един нов играч през тази зима. "Червените" оглеждат играчи за три позиции, като сред тях има ляв бек и централен нападател. Трансферният прозорец у нас затваря на 29 февруари, петък, но дори и след това от Борисовата градина могат да вземат нов играч. Единственото условие е той да е разтрогнал своя договор и да е станал свободен агент в сроковете на прозореца.

На върха на атаката в момента опциите пред треньора Нестор Ел Маестро са ограничени. Фернандо Каранга все още не е готов на 100 процента физически, а Майкъл Естрада е под наем до края на сезона си тръгва. Мотивацията при него не е оптимална и това си пролича и в контролите. Матиас Фаетон не е типичен централен нападател, а на Данило Асприля почти не се разчита, но неговата сила също не е на върха на атаката.

ЦСКА няма и типичен ляв бек. Там е преквалифициран Тибо Вион, който е с десен крак. Санянг разочарова тактически, а Бради Де Нойер все още тренира индивидуално след тежката контузия, която получи през пролетта.

До момента "червените" се подсилиха с Фернандо Каранга, Улаус Скаршем и Мартин Стойчев, а до края на месеца ще се опитат да вземат още един играч.

Както е известно, ЦСКА продаде в Кайзериспор своя голмайстор Дюкенс Назон. В понеделник вечерта той направи официален дебют за новия си тим при домакинството срещу Бешикташ (0:0). Назон започна сред като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути, но не се запомни с нищо кой знае какво. В клубната касата на тима ще постъпят около 700 000 евро от трансферa. Назон бе пред преминаванес в кипърския Пафос, но сделката се провали заради личните условия на нападателя.

Червенков: ЦСКА ще изглежда по-добре през пролетта

Червенков: ЦСКА ще изглежда по-добре през пролетта

"Мисля, че от това, което виждаме, са свършили доста сериозен обем от работа в Турция"